EGGO Projects

+ Project Excellence

Kokemus
Projektipäällikkömme ovate johtaneet projekteja ympäri mailman: mm. Kiinassa, Egyptissä, Englannissa, Amerikassa, Ranskassa, Italiassa, Norjassa, Suomessa, Venäjällä ja Espanjassa.
Olemme johtaneet arvoprojekteja kuten Pentagonin evakuointijärjestelmä, mailman suurimpien, Genesis-luokan risteilyaluksien valasinjärjestelmä, vesisumusammutinjärjestelmä Pariisin A86-valtatien tunnelissa ja Madridin metrossa, Englannin Twickenhamin rugby-stadionin sekä Lontoon äänentoistojärjestelmiä ja avaimet käteen -projekti Chengdun kansainvälisellä lentokentällä Kiinassa.

Osaaminen
Henkilöstömme on korkeakoulutettua ja heillä on on projektijohtamiskoulutus. Uskomme siihen, ettei tehokas projektinjohto ole mahdollista ilman sitä tukevaa koulutusta.
Emme tunne pelkästään projektijohtamista; meillä on lisäksi insinööritausta ja olemme johtaneet projekteja useilla eri tekniikan aloilla, hardware ja software puolilla.

Työkalut
Käytämme PM-työkaluja, mm. Clarizen, MS Project, iAudit ja MS Office. Hallinnoimme toimitusprojektejamme waterfall-tekniikalla, lisättynä yhteistyömahdollisuuksilla Clarizen -ohjelman avulla.
Käytämme taulutietokoneita projektitarkastuksiin, mikä auttaa tarvitsemamme tiedon nopeassa keräämisessä ja varastoinnissa.
Yhteistyökumppanit
Olemme rakentaneet yhteistyöverkoston varmistaaksemme omaa osaamistamme täydentävän asiantuntijuuden ja voidaksemme tarjota nopeita resursseja liiketoiminnan niin vaatiessa.
Meillä on erinomaiset yhteistyökumppanit projektijohdon, strategian, innovaatioiden, lakiasiainpalveluiden, työmaajohdon ja tuotannon aloilla.


Katso projektiemme valokuvia

Lataa Richardin
CV