EGGO Projects

+ Mielenrauhaa johdolle

Pasted Graphic


Clarizen on johtava pilvipalveluna (SaaS) toimiva yhteiskäyttöinen projektinhallintajärjestelmä, jossa on Gantt-kaaviomahdollisuudet.

Clarizen yksinkertaistaa projection suuunnittelun ja toteuttamisen antamalla sinulle ja tiimillesi mahdollisuuden hallinnoida projektia yhdessä paikassa, reaalikaikaisen näkymän projektibudjettiin, aikatauluun, riskeihin ja resursseihin, riippumatta siitä, työskenteleekö tiimisi samassa toimistossa tai eri puolilla maailmaa. Yhteistyö projektin osallisten kesken ei ole koskaan ollut näin helppoa.

Käyttöönotto ei vaadi ohjelmisto- tai laitteistoinvestointeja tai IT-osastoa, koska järjestelmää hallinnoidaan netin kautta pilvessä.

Clarizen on kokonaisvaltainen projektinhallintajärjestelmä sisältäen innovatiivisen roadmap-työkalun, tehtävienhallinnan, resurssihallinnan, budjetinhallinnan, kuluraportit, huomioitavat asiat, riskinhallinnan, ajan hallinnan, raportoinnin ja yhteenvetonäkymän sekä Gantt-kaaviot.

Kaikki mitä projektisi tarvitsee:
- perinteinen vesiputousmalli tai ketterä malli
- prosessit, ohjelma, tuotteet, palvelut tai järjestelmät
- toimitus, R&D ja NPI, ohjelma, rakentaminen, palvelut
Clarizen täyttää ja ylittää sinun ja asiakkaittesi tarpeet.

EGGO Projects voi Clazizenin yhteistyökumppanina auttaa yritystäsi Clarizen-järjestelmän käyttöönotossa ja räätälöinnissä, tietojen tuomisessa, käyttäjäkoulutuksessa ja tarvittaessa pilottiprojektin hallinnoinnissa kanssanne.

Kokeile Clarizenia ilmaiseksi 30 päivää
paina tästä (luottokorttia ei tarvita) tai ota yhteyttä EGGO Projectsiin kuullaksesi lisää.

Clarizen voitti projektinjohtojärjestelmien vertailussa ensimmäisen sijan ja Gold Award-palkinnon 2013. Katso täältä koko puolueeton vertailu
Top10Reviews